FAQs
Κατόπιν συννενόησης η εταιρεία Darkschool έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει εταιρικές εκδηλώσεις ανεξαρτήτος ωραρίο καταστήματος.Το team building είναι μια πολιτική που χρησιμοποιούν αρκετές εταιρείες στο εξωτερικό πολυεθνικές και συνοικιακές έτσι ώστε να έχουν το βέλτιστο αποτέλεσμα στον εργασιακό τους χώρο.Η εταρεία Darkschool προσφέρει σε ικανοποιητικότατο επίπεδο αυτήν την υπερεσία.
Η εταιρία Darkschool είναι ο μεγαλύτερος πολυχώρος φιλοξενίας ζωντανού παιχνιδιού απόδρασης (Πανελλαδικά) και δημιουργήθηκε βάσει της πασίγνωστης ιστορίας & ταινίας, Resident Evil.

Οι χώροι είναι ειδικά διαμορφωμένοι ανά θεματολογία έτσι ώστε σε συνδυασμό με το σενάριο, τους ηθοποιούς και την κατάλληλη ατμόσφαιρα, να οδηγούν στην εναλλαγή της δράσης προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα φόβου, αγωνίας και τρόμου ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη!

Επιπλέον , ο ένας χώρος περιλαμβάνει γρίφους-puzzle και προσφέρει την δυνατότητα επισκεψιμότητας σε άτομα από 10 χρονών σε αντίθεση με τα υπόλοιπα δωμάτια τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες.

Κάθε ομάδα που επισκέπτεται το DarkSchool καλείται να ολοκληρώσει μια διαφορετική αποστολή ανάλογα με τον τομέα που έχει επιλέξει. Για να ολοκληρωθούν οι αποστολές απαιτείται συνεργασία, ευρηματικότητα, ταχύτητα και σίγουρα θάρρος! Φυσικά και υπάρχει η απαραίτητη καθοδήγηση από το εκπαιδευμένο προσωπικό του DarkSchool δηλαδή τους Λοχαγούς και τον Στρατηγό.
Η πρώτη εμφανής διαφορά που έχει το darkschool σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες είναι το μέγεθος των θεματικών χώρων. Αυτήν την στιγμή με περηφάνια αναφέρουμε ότι το Darkschool περιέχει τα μεγαλύτερα δωμάτια απόδρασης στην Ελλάδα.Κάθε ένα από τα 4 θεματικά δωμάτια υπολογίζεται γύρω στα 300 τ.μ. δίνοντας μια τελείως διαφορετική αίσθηση gameplay ενός escape room. Επίσης στο darkschool φροντίσαμε να δημιουργήσουμε την πιο ρεαλιστική εμπειρία τρόμου. Κάθε στιγμή και φάση της αποστολής είναι μελετημένη και σκηνογραφημένη για να προκαλεί αλλεπάλληλα συναισθήματα.
Πρέπει να διευκρινιστεί ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη σειρά για να παιχτούν τα δωμάτια στο Darkschool γιατί κάθε αποστολή είναι διαφορετική στους τομείς μας. Υπάρχει όμως μια σειρά την οποία προτείνουμε εμείς έτσι ώστε να κατανοήσετε καλύτερα την ιστορία του Resident Evil κάτω από την Umbrella Corporation που εμείς αντιπροσωπεύουμε. H σειρά που προτείνουμε λοιπόν εμείς για τα θεματικά δωμάτια του Darkschool είναι η εξής: Biohazard->Code Veronica->Operation Silk City-> Patient Zero X
Όπως προαναφέρθηκε τα θεματικά δωμάτια είναι ιδιαίτερα ρεαλιστικά που σημαίνει ότι ο χώρος είναι ειδικα διαμορφωμένος, μπορεί να χρειαστεί να τρέξετε ή να συρθείτε για να μεταβείτε απο χώρο σε χώρο. Το καλύτερο που έχουμε να προτείνουμε εμείς σχετικά με την ενδυμασία είναι αθλητικά ή άνετα ρούχα που θα βοηθήσουν στην εύκολη μετακίνηση μεταξύ των χώρων.Η ταχύτητα είναι αναγκαία.
Το όριο ηλικίας είναι αυστηρά άνω των 18. Άμα κάποιο μέλος της ομάδας είναι κάτω από το όριο θα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση εξ’ αρχής. Παιδικές εκδηλώσεις γίνονται κατόπιν συνεννόησης έτσι ώστε να γίνουν οι κατάλληλες μετατροπές στα θεματικά δωμάτια.
Οι επίλεκτες ομάδες έχουν την δυνατότητα να ακυρώσουν ή να αλλάξουν την κράτηση τους ανα πάσα στιγμή είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω του e-mail επιβεβαίωσης. Θα παρακαλούσαμε εκ μέρους της DarkSchool να ενημερώνεται το συντομότερο δυνατόν για επιμέρους αλλαγές στην κράτηση σας για να ακολουθήσουμε τις αντίστοιχες ενέργειες και εμείς σαν εταιρεία.
Η πολιτική που ακολουθεί η DarkSchool είναι η εξής: Σε περίπτωση μικρής καθυστέρησης 5-15 λεπτά η ομάδα θα παίξει το πλήρες 90λέπτο του θεματικού χώρου διότι υπάρχει χρόνος για reset για την επόμενη κράτηση. Άμα όμως η ομάδα αργήσει 30 λεπτά και άνω δυστηχώς θα πρέπει να αφαιρεθεί μέρος από το 90λεπτο έτσι ώστε η επόμενη κράτηση να ξεκινήσει στην ώρα της.